ANTALYA / SERİK - Serik Merkez Anadolu Lisesi

02427220085
MERKEZ MAH. 2022 SK. NO 34 İÇ KAPI NO 1 SERİK / ANTALYA
Vizyon
ÇAĞDAŞ, AKADEMİK BAŞARIYA ODAKLANMIŞ, GÜNÜMÜZ TEKNOLOJİSİNDEN YARARLANABİLEN, ARAŞTIRAN, SORGULAYAN, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI BİR GENÇLİK YETİŞTİRMEK
Misyon
BİZLER, TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA ATATÜRK İLKE VE İNKILÂPLARINA BAĞLI, VATANINI VE MİLLETİNİ SEVEN; SORUN ÇÖZME, İLETİŞİM KURMA, İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMA, BİLGİ TEKNOLOJİLERİNİ KULLANMA BECERİLERİNE SAHİP, BİREYSEL VE TOPLUMSAL SORUMLULUK TAŞIYAN, ÜRETEN VE PAYLAŞAN BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ.
Merkezi Sistem (Klima)
Şehir içi toplu taşıma
Velilerin belirlediği öğrenci servisleri
Merkez M. 2022.S. No:39 Serik -ANTALYA
İl Merkezine 40 km, Okulumuz ilçe Merkezindedir.
Okulumuz adrese dayalı yerleştirme ile öğrenci almaktadır.
Diğer Hususlar
Serik Merkez Anadolu Lisesi, ilçemiz Merkez Mh. 2022 Sk. ta bulunan Serik Anadolu İmam Hatip Lisesi binasında 272 öğrenci ile 2020-2021 eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştır. Okulumuz sadece 9. Sınıflarla eğitim - öğretime başlamıştır. Serik Merkez Anadolu Lisesi ve Serik Anadolu İmam Hatip Lisesinin idari ve öğretmen kadrosu birbirinden bağımsızdır. Öğretmen kadromuza sayfamızın kadromuz bölümünden ulaşabilirsiniz.